• Najavljene izmene poreskih zakona u Srbiji donose značajno nepovoljniji poreski tretman za angažovanje preduzetnika umesto

    Trenutno goruća tema kako u porezima tako i u IT industriji u Srbiji je najava da će se u Srbiji usvojiti izmene Zakona o porezu na dohodak građana.
  • Want to start your business in Serbia

    How to open a company in Serbia
  • Trusted partner for secure business

Dobrodošli

DMK Tax & Finance je srpska poreska i računovodstvena konsultantska kompanija, specijalizovana za zadovoljavanje potreba stranih privrednih subjekata i pojedinaca. Možemo biti Vaš partner za tržište Srbije. Na jednom mestu možete ispuniti celokupne svoje zahteve za konsultantskim uslugama u Srbiji. Više

 

Sigurno poslovanje uz puno poverenje

Poresko savetovanje

Kombinujući našu stručnost iz poreza i finansija, pružamo sveobuhvatne poreske usluge za pravna i fizička lica, fokusirajući se na njihove potrebe i prosperitet.

Računovodstvene usluge

Prilagođavamo računovodstvene usluge vašim potrebama. Vi birate nivo usluga koje su Vam potrebne: od asistiranja u određenim oblastima računovodstva do kompletne knjigovodstvene i računovodstvene uslug

Usluge obračuna zarada

Mi smo eksperti za obračun zarada. Od postavljanja sistema obračun zarada do kompleksni isplata bonusa. Važno je poznavati propise o radu kao i poresk tretman isplate zarada i befenita zaposlenima - porezi i doprinosi za obavezno socijalno osiguranje.

Virtual Office u Srbiji

Virtuelna kancelarija u Srbiji je servis za inostrane kompanije kojima je potrebna adresa za registraciju svog poslovanja. Pružamo vam virtuelnu adresu za vašu kompaniju u centru Beograda. 

Business outsourcing services

Most of our clients are originally foreign entities, and we have responded to their need for some additional basic services when they initially enter the market.

Financial consulting

We provide valuation of equity using one or more of the recognized appraisal approaches (income, cost or market), valuation of intangible assets, business plans preparation and bugeting services.

 

Vesti

Najnovije vesti

detaljnije